Hyllie Gård

JENSEN förskola Hyllie Gård öppnade hösten 2017 och vi är otroligt glada och stolta över att ha startat vår åttonde förskola på fina Hyllie Gård i Malmö!

JENSEN förskola Hyllie Gård har plats för 170 barn i åldrarna ett till fem år. Våra pedagoger arbetar för att ge ditt barn en trygg, rolig och utvecklande tid på förskolan och allt vävs samman av vårt utbildningskoncept Träning för verkligheten. Fantastiska Hyllie Gård har en unik yttre och inre miljö med närhet till naturen där barnen kommer att ha rikligt med utepedagogik varje dag.

På JENSEN tar vi förskolebarns rätt till utbildning på allvar. Vi arbetar med det lustfyllda lärandet genom undervisning och har särskilt fokus på svenska och matematik. Kunskaper, goda sociala färdigheter och tilltro till sin egen förmåga gör att barnen från JENSEN förskola bemöter sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Genom utepedagogik, fysisk aktivitet, mindfulness och bra kost vill vi ge varje barn grunden till en god hälsa.

Susanne Rosén

Susanne Rosén
susanne.rosen@jenseneducation.se

Detalj Hyllie
Hyllie Gård

06.15-17.30 alla helgfria dagar förutom julafton, nyårsafton och midsommarafton. Vi har öppet till 18.30 vid behov.