Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Östermalm

Vi på JENSEN förskola Östermalm börjar varje dag i Humlegårdens parklek och beger oss därefter ut på äventyr i närliggande parker eller till Lill-Jansskogen.

Våra öppettider Köanmälan

Vi på JENSEN förskola Östermalm börjar varje dag i Humlegårdens parklek och beger oss därefter ut på äventyr i närliggande parker eller till Lill-Jansskogen.

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om förskolan på Östermalm

Bildning är målet

Om förskolan

JENSEN förskola Östermalm har sex avdelningar, fyra för de yngre 1-3 år, och två för de äldre 3-5 år. Minst en gång per vecka har utedag då vi tar med oss utflyktsmat och är ute hela dagen. Läs mer

jensen-stadion-ostermalm

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team på Östermalm. Läs mer

Föräldrar

Välkommen på visning!

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! 
Kontakta rektor, Linda Sander
linda.sander@jenseneducation.se
0736 40 64 67

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA PÅ ÖSTERMALM I STOCKHOLMS INNERSTAD

JENSEN förskola Östermalm är en fristående förskola som bedriver sin verksamhet på Östermalmsgatan 39 på Östermalm som är en central stadsdel i Stockholms innerstad.

Barnen och pedagogerna besöker dagligen Humlegården som ligger endast ett stenkast från förskolan och de gör många spännande utflykter i närområdet. Bland annat besöker de Ellen Keys park vid Jarlaplan, Lill-Jansskogen som ligger i närheten av Tekniska Högskolan. På vintern åker barnen skridskor på Östermalms IP som ligger på Södra Fiskartorpsvägen intill Stockholms stadion, när det inte är skridskosäsong har barnen idrott och gymnastik. Förskolan besöker även regelbundet Stadsbiblioteket som ligger vid korsningen Sveavägen och Odengatan i Vasastaden.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM