Hoppa till huvudinnehåll
JENSEN förskola

Tillberga

Hos oss på JENSEN förskola Tillberga jobbar vi utifrån det individuella barnet. Vi jobbar hårt för att se varje barn och hitta vägar för att varje enskild individ ska utveckla sin självkänsla!

Boka visning Köanmälan


Läs mer

Om förskolan

Det anrika huset stod tomt i några år, men nu är det än en gång fyllt med liv och rörelse! Skolbyggnaden har renoverats och idag kan vi ta emot 50 förskolebarn.

Bildningsresan

Barnens bildningsresa börjar hos oss, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer.

Hälsa & välmående

JENSENs hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv; kost, rörelse och återhämtning.

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6 förskolan

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

95% JENSEN förskola

Hela 95% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer