Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Tillberga

Hos oss på JENSEN förskola Tillberga jobbar vi utifrån det individuella barnet. Vi jobbar hårt för att se varje barn och hitta vägar för att varje enskild individ ska utveckla sin självkänsla!

Våra öppettider Köanmälan

Hos oss på JENSEN förskola Tillberga jobbar vi utifrån det individuella barnet. Vi jobbar hårt för att se varje barn och hitta vägar för att varje enskild individ ska utveckla sin självkänsla!

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om förskolan i Tillberga

webb.jpg

Om förskolan

Det anrika huset stod tomt i några år, men nu är det än en gång fyllt med liv och rörelse! Skolbyggnaden har renoverats och idag kan vi ta emot 55 förskolebarn.

Bildning är målet

Bildningsresan

Barnens bildningsresa börjar hos oss, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer.

Hälsoprofil

Hälsa & välmående

JENSENs hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv; kost, rörelse och återhämtning.

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I TILLBERGA

JENSEN förskola Tillberga är lantligt belägen fristående förskola ca 15 minuters bilväg från Västerås. Förskolans lokaler är ljusa, fina och centralt belägna i Tillberga på Verkstadsgatan 2. 

Vi har rikligt med utevistelse, dels på den egna gården men även till närliggande lekparker såsom Lekberga. Vi besöker även kontinuerligt Hubbovallen där barnen kan springa, spela fotboll och det finns utrymme för många rörelselekar och aktiviteter. Vi besöker även ofta skogen vid Tillberga spåret där vi utforskar allt vad naturen har att erbjuda- från djur och växtlighet till förändringar i samband med årstidsväxlingar. Vi har förmånen att vara nära biblioteket i Tillberga, så dit går vi ofta för att låna böcker eller läsa sagor på plats.