Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Norrmalm

JENSEN förskola Norrmalm öppnade 2005. Vi kännetecknas av våra utflykter till olika parker runt om i staden, vår goda och hälsosamma mat och vår dagliga kommunikation med föräldrar.

Våra öppettider Köanmälan

JENSEN förskola Norrmalm öppnade 2005. Vi kännetecknas av våra utflykter till olika parker runt om i staden, vår goda och hälsosamma mat och vår dagliga kommunikation med föräldrar.

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om förskolan på Norrmalm

Pedagoger med höga ambitioner

Om förskolan

Vi har idag fyra avdelningar. Varje måndag har vi storsångsamling på förskolan, då träffas alla avdelningar och sjunger tillsammans ute i en park. Läs mer

IMG_7841_Facetune_04-08-2021-10-19-11 (1).jpg

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team på Norrmalm. Läs mer

Föräldrar

Välkommen på visning!

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! Klicka här för att komma till anmälan

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

EN FÖRSKOLA I CENTRALA STOCKHOLM

JENSEN förskola Norrmalm är belägen precis invid Vanadislunden på Tulegatan 42 som är en central stadsdel i Stockholms innerstad.

Förskolan öppnar varje morgon i Vanadislundens nedre park för att sedan ta sig iväg till någon av de många parker som finns i området, till exempel Vanadislundens övre park, Hagaparken eller Blåkråkan. Ibland tar vi oss till Lill-Jansskogen som ligger i närheten av Stockholms stadion. Förskolan besöker även regelbundet olika museum, vi åker ofta till Skansen och Naturhistoriska riksmuseet. Vi har förmånen att vara nära Stadsbiblioteket på Sveavägen, så dit går vi ofta för att låna böcker eller läsa sagor på plats.