Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Kvarnsjön

I januari 2020 öppnar vi vår nya förskola i Kvarnsjön i Botkyrka kommun, i nybyggda och skräddarsydda lokaler erbjuder vi plats för ca 150 barn. 

Köanmälan Botkyrka Köanmälan övriga kommuner


Läs mer

Om förskolan

I januari öppnar JENSEN förskola Kvarnsjön i helt nybyggda, skräddarsydda lokaler där vi erbjuder vi plats för ca 150 barn. Läs mer

Välkommen på visning!

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! Klicka här för att komma till anmälan

Kontakt

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring förskolan i allmänhet eller specifikt om oss på JENSEN. Du hittar vår adress och kontaktuppgifter här

Sporter med JENSEN förskola

En del i Campus Kvarnsjöns koncept är att vi kan erbjuda sporter inom ramen för barnens skoldag. Vi är därför mycket glada att vi redan från start kan erbjuda de externa aktiviteterna Karate i samarbete med Botkyrka Shukokai Karate och Balett i samarbete med Base23 Alhanko dansakademi, en av Stockholms främsta dansskolor.

Först till kvarn gäller och vi hoppas på stort intresse!

Läs mer

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6 förskolan

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

95% JENSEN förskola

Hela 95% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer