Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Kvarnsjön

JENSEN förskola Campus Kvarnsjön har funnits sedan januari 2020 och har på kort tid blivit en mycket populär förskola med hög kvalitet och nöjda vårdnadshavare, barn och pedagoger. Vår verksamhet har stort fokus på undervisning och lärande och vi är utomhus varje dag oavsett väder.

Köanmälan Botkyrka Köanmälan övriga kommuner

JENSEN förskola Campus Kvarnsjön har funnits sedan januari 2020 och har på kort tid blivit en mycket populär förskola med hög kvalitet och nöjda vårdnadshavare, barn och pedagoger. Vår verksamhet har stort fokus på undervisning och lärande och vi är utomhus varje dag oavsett väder.

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om förskolan i Kvarnsjön

jensen_forskola_kvarnsjon_lekstugan_multipuff.png

Om förskolan

Vår förskola har plats för 160 barn fördelade på nio avdelningar. Vi arbetar med heldagar utomhus för alla våra grupper och nyttjar den närliggande skogsmiljön för många av våra äventyr. Läs mer

teambild-kvarnsjönpng

Om teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team på Kvarnsjön. Läs mer

Föräldrar

Välkommen på visning

Kontakta rektor Monica Nyberg:
monica.nyberg@jenseneducation.se
0733 50 22 30 

Sporter med JENSEN förskola

En del i Campus Kvarnsjöns koncept är att vi kan erbjuda sporter inom ramen för barnens skoldag. Vi är därför mycket glada att vi redan från start kan erbjuda de externa aktiviteterna Karate i samarbete med Botkyrka Shukokai Karate och Balett i samarbete med Base23 Alhanko dansakademi, en av Stockholms främsta dansskolor.

Först till kvarn gäller och vi hoppas på stort intresse!

Läs mer

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I UTTRAN I BOTKYRKA KOMMUN

JENSEN förskola Campus Kvarnsjön är en fristående förskola som bedriver sin verksamhet på Tant Gredelins väg 8 i Uttran, en del av Tumba i Botkyrka kommun.

I förskolans närområde finns det gott om platser att upptäcka tillsammans med barnen. Vi promenerar till lekplatser i Söderby och Segersjö samt utforskar de gamla byggnaderna och parken vid Tumba pappersbruk. De dagar vi tillbringar utomhus brukar vi ta bussen till Hågelbyparken, som är den park som omger Hågelby Gård och ligger nära sjön Aspen. Parken bjuder in till många olika lekar och aktiviteter som uppskattas mycket av både barn och pedagoger. Förskolan besöker även regelbundet biblioteket som ligger på Tumba torg i Tumba centrum nära pendeltågsstationen. 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM