Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Kvarnsjön

JENSEN förskola Campus Kvarnsjön har funnits sedan januari 2020 och har på kort tid blivit en mycket populär förskola med hög kvalitet och nöjda vårdnadshavare, barn och pedagoger. Vår verksamhet har stort fokus på undervisning och lärande och vi är utomhus varje dag oavsett väder.

Köanmälan Botkyrka Köanmälan övriga kommuner

JENSEN förskola Campus Kvarnsjön har funnits sedan januari 2020 och har på kort tid blivit en mycket populär förskola med hög kvalitet och nöjda vårdnadshavare, barn och pedagoger. Vår verksamhet har stort fokus på undervisning och lärande och vi är utomhus varje dag oavsett väder.

 

ATT GÅ PÅ JENSEN FÖRSKOLA

Hur är det att gå på JENSEN förskola? Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om förskolan i Kvarnsjön

Om förskolan

Vår förskola har plats för 160 barn fördelade på nio avdelningar. Vi arbetar med heldagar utomhus för alla våra grupper och nyttjar den närliggande skogsmiljön för många av våra äventyr. Läs mer

Om teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team på Kvarnsjön. Läs mer

Välkommen på visning

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! Klicka här för att komma till anmälan

Sporter med JENSEN förskola

En del i Campus Kvarnsjöns koncept är att vi kan erbjuda sporter inom ramen för barnens skoldag. Vi är därför mycket glada att vi redan från start kan erbjuda de externa aktiviteterna Karate i samarbete med Botkyrka Shukokai Karate och Balett i samarbete med Base23 Alhanko dansakademi, en av Stockholms främsta dansskolor.

Först till kvarn gäller och vi hoppas på stort intresse!

Läs mer

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

Förskolan med hög kvalitet

JENSEN har gedigen erfarenhet av att bedriva förskola och vi är stolta över att ha både nöjda barn, föräldrar och medarbetare i våra verksamheter. I vår senaste kvalitetsenkät svarade 97% av våra ca 700 familjer att de rekommenderar JENSEN förskola och hela 98% säger att de trivs på sin förskola. Vi är ett dedikerat team som jobbar hårt för att erbjuda en förskola utöver det vanliga. 

Fyra gånger per år får våra föräldrar besvara enkäter som syftar till att mäta kvaliteten på våra förskolor. Det är väldigt värdefullt för oss eftersom det ligger till grund för vårt utvecklings- och kvalitetsarbete. Vi väljer våra pedagoger med omsorg. Alla våra medarbetare genomgår en omfattande rekryteringsprocess och får löpande fortbildning genom vår interna utbildningsverksamhet JENSEN academy.

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I UTTRAN I BOTKYRKA KOMMUN

JENSEN förskola Campus Kvarnsjön är en fristående förskola som bedriver sin verksamhet på Tant Gredelins väg 8 i Uttran, en del av Tumba i Botkyrka kommun.

I förskolans närområde finns det gott om platser att upptäcka tillsammans med barnen. Vi promenerar till lekplatser i Söderby och Segersjö samt utforskar de gamla byggnaderna och parken vid Tumba pappersbruk. De dagar vi tillbringar utomhus brukar vi ta bussen till Hågelbyparken, som är den park som omger Hågelby Gård och ligger nära sjön Aspen. Parken bjuder in till många olika lekar och aktiviteter som uppskattas mycket av både barn och pedagoger. Förskolan besöker även regelbundet biblioteket som ligger på Tumba torg i Tumba centrum nära pendeltågsstationen. 

 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt familjeföretag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

Lediga jobb

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM