Hoppa till huvudinnehåll

Zinkensdamm

JENSEN förskola Zinkensdamm

JENSEN förskola Zinkensdamm är en förskola med stort fokus på utepedagogik och fysisk aktivitet och har ett kanonläge med närhet till både Zinkensdamms IP och grönområden som Tantolunden.

Våra öppettider Köanmälan

JENSEN förskola Zinkensdamm är en förskola med stort fokus på utepedagogik och fysisk aktivitet och har ett kanonläge med närhet till både Zinkensdamms IP och grönområden som Tantolunden.

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om förskolan på Zinkensdamm

Silverdal_mini

Om förskolan

JENSEN förskola Zinkensdamm slog upp portarna 2015. Atmosfären vuxna och barn emellan karaktäriseras av trygghet, respekt, nyfikenhet och glädje. Läs mer

teamet

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team på förskolan på Zinkensdamm. Läs mer

Föräldrar

Välkommen på visning!

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! 

Kontakta rektor eller biträdande rektor
therese.sporrong@jenseneducation.se / victoria.danielsson@jenseneducation.se
073 773 18 27 / 073 773 33 73

 

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA PÅ SÖDERMALM I CENSTRALA STOCKHOLM

JENSEN förskola Zinkensdamm är en fristående förskola som bedriver sin verksamhet på Ringvägen 19 på Södermalm som är en central stadsdel i Stockholms innerstad strax öster om Hornstull. 

Förskolans barn och pedagoger besöker ofta Tantolunden med dess grönområden som ligger endast ett stenkast från förskolans lokaler. Andra spännande platser i närområdet som vi besöker är Drakenbergsparken, Ivar Los parken, Högalidsparken och Bergsgruvan.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM