Hoppa till huvudinnehåll

Bro Mälarstrand

JENSEN förskola Bro Mälarstrand

Hösten 2021 startade JENSEN förskola i Bro Mälarstrand i Upplands-Bro kommun! Förskolan är en del av Campus Bro Mälarstrand och erbjuder plats för ca 140 barn fördelat på 8 avdelningar i åldrarna 1-5 år.

Köanmälan FILMEN OM JENSEN FÖRSKOLA

Hösten 2021 startade JENSEN förskola i Bro Mälarstrand i Upplands-Bro kommun! Förskolan är en del av Campus Bro Mälarstrand och erbjuder plats för ca 140 barn fördelat på 8 avdelningar i åldrarna 1-5 år.

 

Intresserad att veta mer?

Har du frågor om vår nya förskola och vill komma i kontakt med rektorn eller vill du bli inbjuden till kommande informationsmöte? Välkommen att kontakta rektor Gabriella Pettersson!

Kontakta oss

 

Hitta till oss

Vårt campus hittar du på Landbovägen 2 i Upplands-Bro. Vi ser fram emot att kunna erbjuda en förskola för trygga och självständiga barn.

Läs mer

Läs mer om förskolan Bro Mälarstrand

Norrmalm_mini

Om förskolan

JENSEN förskola Bro Mälarstrand erbjuder plats för ca 140 barn fördelat på 8 avdelningar i åldrarna 1-5 år.

Bildning är målet

Bildningsresan

Barnens bildningsresa börjar hos oss, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer.

Föräldrar

Köanmälan

Köanmälan
Hösten 2021 startade JENSEN en helt ny grund- och förskola i Bro Mälarstrand i Upplands-Bro kommun. Välkommen att ställa ditt barn i kö!

Välkommen till Campus Bro Mälarstrand

Under 2021/2022 öppnade Campus Bro Mälarstrand i det nybyggda området Bro Mälarstrand i Upplands-Bro kommun. Det är grundskola och förskola med elever från förskola till årskurs nio belägen i en vacker skogsmiljö. Med detta unika projekt erbjuder vi en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli Upplands-Bros främsta skola och förskola.

LÄS MER OM GRUNDSKOLAN

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM