Hoppa till huvudinnehåll

Nobelberget

JENSEN förskola Nobelberget

JENSEN förskola Nobelberget är en helt ny förskola i Sickla (Nacka) som öppnade i början på 2021. Förskolans arkitektur är unik i sitt slag och bakom konstruktionen står White arkitekter. Förskolan har sju avdelningar, en gemensam matsal och ateljé på bottenvåningen.

Köanmälan (Sthlm) Köanmälan (Nacka)

JENSEN förskola Nobelberget är en helt ny förskola i Sickla (Nacka) som öppnade i början på 2021. Förskolans arkitektur är unik i sitt slag och bakom konstruktionen står White arkitekter. Förskolan har sju avdelningar, en gemensam matsal och ateljé på bottenvåningen.

 

Hitta till oss

Vår  förskola hittar du på Nobelbergsgatan 8 i Nacka. Vi fram emot att kunna erbjuda en förskola utöver det vanliga, vilket märks både på barnen och i den feedback vi får från deras föräldrar. Under de senaste fem åren har 95% av våra föräldrar rekommenderat JENSEN förskola, vilket vi är oerhört stolta över.

Läs mer

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Instagram icon

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram och ta del av JENSEN Nobelbergets och mycket annat spännande som händer på JENSENs förskolor!

Följ här

Läs mer om Nobelberget

1000x670_fasad_ljusare.jpg

Om förskolan

Förskolan har sex avdelningar, en gemensam matsal och atlejé på bottenvåningen. Intill matsalen finns vårt kök där vår kock lagar maten från grunden i linje med vårt hälsokoncept. 

Bildning är målet

Bildningsresan

Barnens bildningsresa börjar hos oss, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer.

Hälsoprofil

Hälsa & välmående

JENSENs hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv; kost, rörelse och återhämtning.

 

JENSEN grundskola i Sickla

Hösten 2021 startade vi en helt nybyggd grundskola på Planiavägen i Sickla, Nacka kommun. Första året kommer vi erbjuda plats för elever från f-klass till årskurs 7, och 2023 kommer JENSEN grundskola Sickla vara en f-9 skola. Välkommen med er köanmälan!

Läs mer

Is your child bilingual?

As an addition to our traditional JENSEN teaching, we will be able to offer children in Nobelberget two teams with a bilingual focus, speaking both Swedish and English.

Learn more

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM