Kristineberg

JENSEN förskola Kristineberg har funnits sedan 2012. Vi kan därmed erbjuda er och era barn en väletablerad och trygg verksamhet, där grundstrukturen sitter sedan länge. Fullt fokus kan därmed läggas på barnen - precis som det ska vara!

På vår förskola har vi plats för totalt 47 barn, fördelade på tre team (avdelningar). Vi har två team med yngre barn, det vill säga 1-3 år, samt ett team för de barn som hunnit bli 3-5 år. Förskolans lokaler är uppdelade i två plan; ett team håller till på det nedre planet och två på det övre. Att vara en liten förskola möjliggör ett tätt samarbete samtliga team emellan, där alla - både barn och vuxna - verkligen känner varandra. Detta bidrar till stor trygghet för både barn, föräldrar och pedagoger, samtidigt som det skapar en flexibilitet kring organisation och arbetssätt. Detta ger oss många fördelar i arbetet med att utforma den allra bästa verksamheten för varje barn.

Vi börjar alltid dagen utomhus vid förskolan; därefter ger vi oss iväg på äventyr lite längre bort. Vi har nära till natur och parker som vi använder oss av flitigt. Vi går bland annat till “vår” skogsglänta nere vid vattnet, besöker Kristinebergsparken och dess fotbollsplan samt tar tunnelbanan med de äldre barnen till Judarnskogen i Åkeshov. Att ha nära till stadens puls möjliggör också besök på både teater och museum, vilket vi självklart utnyttjar.

Helena Gustavsson

Helena Mitchell
helena.mitchell@jenseneducation.se

icon_telefon

Växel

icon_adress

Lidnersplan 2

icon_telefon

Ugglan: 073-773 18 26
Falken: 073-773 18 74
Örnen: 073-773 18 28

Förskolan följer stadens riktlinjer kring öppethållande:
"Förskola ska kunna tillhandahållas alla helgfria dagar förutom julafton, nyårsafton och midsommarafton inom ramtiden kl. 06.30-18.30."