Välkommen till JENSEN förskola

– förskolan som ger barnen träning för verkligheten!

JENSEN förskola är en förskola utöver det vanliga, vilket märks både på barnen och i den feedback vi får från deras föräldrar. Under de senaste fem åren har 95% av våra föräldrar rekommenderat JENSEN förskola, vilket vi är oerhört stolta över.

Att barnen trivs, är trygga och utvecklas är grunden i förskolan men vi har byggt något som är mer än så och erbjuder barnen mer än en “vanlig förskola”.

Mer kunskap med minilektioner. Undervisningen på våra förskolor sker på ett genomtänkt, engagerat och lustfyllt sätt eftersom vi drivs av att ta fasta på barnens vetgirighet och kunskapstörst. Pedagogerna leder barnen mot nya kunskaper, färdigheter och insikter genom att utmana, intressera och leda undervisningen framåt. Detta görs bland annat genom vår unika undervisningsmodell bestående av lärcirklar, som enklast beskrivs som “minilektioner”.

Vi fokuserar på barnens hälsa ur ett helhetsperspektiv. Utöver fokus på kost, rörelse och återhämtning är lustfyllda äventyr, där barnen från tidig ålder får upptäcka platser utanför förskolans område ett givet inslag varje vecka.

Pedagoger som trivs! Fler än 9 av 10 av våra pedagoger rekommenderar JENSEN och trivs hos oss. Vi är noggranna vid rekrytering, måna om tid för pedagogerna att planera och utvärdera undervisningen och driver samtliga förskolor utifrån samma tydliga JENSEN-koncept.

JENSEN förskola är både en förskola och en arbetsplats att längta till!

Linda_Alm

Linda Alm