Välkommen till JENSEN

– förskolan som ger barnen träning för verkligheten!

Grunden för framtida lärande läggs de första åren i ett barns liv och att driva en välfungerande förskola är därför ett stort och viktigt ansvar. Varje barn som kommer till oss ska mötas av pedagoger som alla har ett gemensamt mål: att ditt barn ska känna sig tryggt och få chansen att utvecklas till sitt bästa jag!

Vi på JENSEN tar vårt uppdrag på stort allvar och brinner för ditt barns rätt till en bra förskola. Vi arbetar för att utmana varje barn och ge dem stimulans att bygga sitt eget självförtroende och självkänsla. Vi vill att ditt barn både ska stortrivas i förskolan och lära sig mycket.

Med det lustfyllda lärandet i fokus skapar vi meningsfulla dagar tillsammans, både inomhus och utomhus. Genom sitt engagemang och sin kompetens skapar våra pedagoger en harmonisk och trivsam förskola för alla barn. I arbetet med att bibehålla varje barns glädje, nyfikenhet och lust till att lära anpassar pedagogerna undervisningen så barnen stimuleras och utmanas utifrån sin egen kunskapsnivå.

Varmt välkommen!

Linda_Alm