Nöjda föräldrar och barn som trivs

96% av föräldrar på JENSEN förskola rekommenderar oss till vänner och familj. Det är vi väldigt stolta över!

Grace, 2 år
Vad är roligast på förskolan? Cykla och åka rutschkana! Det är roligt att leka i skogen. Leta gömma Trolle. Jag gör troll hemma. Vi plockar löven.

Charlie, 4 år
Vad är roligast på förskolan? Räkna, jag kan räkna till 155! Vad tycker du om att leka på förskolan? Polis! Jag vill bli polis.
Vad har du lärt dig på förskolan? Att man inte får slåss.

Caroline, förälder till två barn på förskolan

Det bästa med JENSEN förskola är helt klart de engagerade pedagogerna. Det finns en öppen dialog mellan barn, föräldrar, pedagoger och ledning. Det finns en stor lyhördhet på JENSEN. Våra barn älskar sin förskola. De tycker att det är roligt i förskolan och jag märker att de får mycket variation och stimulans varje dag.

Ann-Charlotte, förälder

Vi uppskattar mest pedagogernas personliga intresse och engagemang i varje barn. På JENSEN ser man verkligen barnen och föräldrarna. Vi tycker också om konceptet med Träning för verkligheten, att man har engelsktalande pedagoger, uteverksamheten och att man kan lämna barnen i parken på morgonen.

Anja, förälder
Vi valde JENSEN för att förskolan har ett bra rykte och vi blev rekommenderade av bekanta. Vi bytte förskola under några veckor p.g.a. flytt men valde sedan att flytta vår dotter tillbaka till JENSEN och pendla eftersom vi var så nöjda. De första 6 åren i barnens liv är så viktiga! Det måste kännas som den bästa miljön för vårt barn.

Catherine, förälder
Vi valde JENSEN för utevistelsen eftersom vi bor mitt i stan och det kändes viktigt att barnen får vara ut så mycket som möjligt, både genom fri lek och genom pedagogisk verksamhet. Det bästa med JENSEN är pedagogerna som är intresserade och lyhörda inför barnens önskemål och behov. Det är en aktiv förskola som fyller barnens vardag med nya och spännande kunskaper och aktiviteter. Båda mina barn trivs fantastiskt bra på förskolan. Det är så härligt att få höra dem berätta om allt roligt de gjort under dagen.