Hoppa till huvudinnehåll

Hyllie Gård

JENSEN förskola Hyllie Gård

JENSEN förskola Hyllie Gård slog upp portarna hösten 2017. Fantastiska Hyllie Gård har en unik yttre och inre miljö med närhet till naturen där barnen kommer att ha rikligt med utepedagogik varje dag.

Våra öppettider Köanmälan

JENSEN förskola Hyllie Gård slog upp portarna hösten 2017. Fantastiska Hyllie Gård har en unik yttre och inre miljö med närhet till naturen där barnen kommer att ha rikligt med utepedagogik varje dag.

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om Hyllie Gård

Silverdal_mini

Om förskolan

JENSEN förskola Hyllie Gård har plats för 170 barn i åldrarna ett till fem år. Våra pedagoger arbetar för att ge ditt barn en trygg, rolig och utvecklande tid på förskolan. Läs mer

teamet-1000x670

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team i Malmö. Läs mer

Zinken_mini

Fokus på lärande

Vi på JENSEN Hyllie Gård arbetar med det lustfyllda lärandet genom undervisning och har särskilt fokus på svenska och matematik. Läs mer

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I MALMÖ

JENSEN Hyllie Gård är en fristående förskola som bedriver sin verksamhet på Hyllie Gårds väg 1 i Malmö.

Förskolans fördelaktiga läge gör det möjligt att göra många spännande aktiviteter och utflykter i närområdet. Bland annat besöker vi Teknikens och Sjöfartens hus på Malmö Museer som ligger på Malmöhusvägen 9, där utforskar vi bl.a. experiment och fordon genom historien. På Akvariet får vi se levande djur och lära oss om hur många olika sorters djur och fiskar det finns i våra hav. Ett annat populärt utflyktsmål är Pildammsparken där vi lära oss om de olika fågelarterna. På Hyllie vattenpark får barnen möjlighet att utforska vatten och fundera över dess egenskaper. Vi besöker även regelbundet naturreservatet Bunkeflostrand Längan och Klagshamns udde som finns i närheten av förskolan, där finns grodor och andra intressant djur som barnen får utforska.