Hoppa till huvudinnehåll

Hyllie Gård

JENSEN förskola Hyllie Gård

JENSEN förskola Hyllie Gård slog upp portarna hösten 2017. Fantastiska Hyllie Gård har en unik yttre och inre miljö med närhet till naturen där barnen kommer att ha rikligt med utepedagogik varje dag.

Våra öppettider Köanmälan

JENSEN förskola Hyllie Gård slog upp portarna hösten 2017. Fantastiska Hyllie Gård har en unik yttre och inre miljö med närhet till naturen där barnen kommer att ha rikligt med utepedagogik varje dag.

 

ATT GÅ PÅ JENSEN FÖRSKOLA

Hur är det att gå på JENSEN förskola? Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om Hyllie Gård

Om förskolan

JENSEN förskola Hyllie Gård har plats för 170 barn i åldrarna ett till fem år. Våra pedagoger arbetar för att ge ditt barn en trygg, rolig och utvecklande tid på förskolan. Läs mer

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team i Malmö. Läs mer

FOKUS PÅ LÄRANDE

Vi på JENSEN Hyllie Gård arbetar med det lustfyllda lärandet genom undervisning och har särskilt fokus på svenska och matematik. Läs mer

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

Förskolan med hög kvalitet

JENSEN har gedigen erfarenhet av att bedriva förskola och vi är stolta över att ha både nöjda barn, föräldrar och medarbetare i våra verksamheter. I vår senaste kvalitetsenkät svarade 97% av våra ca 700 familjer att de rekommenderar JENSEN förskola och hela 98% säger att de trivs på sin förskola. Vi är ett dedikerat team som jobbar hårt för att erbjuda en förskola utöver det vanliga. 

Fyra gånger per år får våra föräldrar besvara enkäter som syftar till att mäta kvaliteten på våra förskolor. Det är väldigt värdefullt för oss eftersom det ligger till grund för vårt utvecklings- och kvalitetsarbete. Vi väljer våra pedagoger med omsorg. Alla våra medarbetare genomgår en omfattande rekryteringsprocess och får löpande fortbildning genom vår interna utbildningsverksamhet JENSEN academy.

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I MALMÖ

JENSEN Hyllie Gård är en fristående förskola som bedriver sin verksamhet på Hyllie Gårds väg 1 i Malmö.

Förskolans fördelaktiga läge gör det möjligt att göra många spännande aktiviteter och utflykter i närområdet. Bland annat besöker vi Teknikens och Sjöfartens hus på Malmö Museer som ligger på Malmöhusvägen 9, där utforskar vi bl.a. experiment och fordon genom historien. På Akvariet får vi se levande djur och lära oss om hur många olika sorters djur och fiskar det finns i våra hav. Ett annat populärt utflyktsmål är Pildammsparken där vi lära oss om de olika fågelarterna. På Hyllie vattenpark får barnen möjlighet att utforska vatten och fundera över dess egenskaper. Vi besöker även regelbundet naturreservatet Bunkeflostrand Längan och Klagshamns udde som finns i närheten av förskolan, där finns grodor och andra intressant djur som barnen får utforska.

 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt familjeföretag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

Lediga jobb

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM