Hyllie Gård

JENSEN förskola kommer till Malmö! Vi är otroligt glada och stolta över att starta vår åttonde förskola på fina Hyllie Gård i Malmö augusti 2017.

Välkommen på informationsmöte den 7/2 klockan 18.30 där vi kommer att presentera oss och vår verksamhet. Mötet hålls på JENSEN gymnasium på Västergatan 45 då förskolans lokaler håller på att färdigställas.

Hyllie Gard

Förskolan kommer att erbjuda plats till barn i åldrarna ett till fem år. Våra pedagoger arbetar för att ge ditt barn en trygg, rolig och utvecklande tid på förskolan och allt vävs samman av vårt utbildningskoncept Träning för verkligheten. Fantastiska Hyllie Gård har nära till naturen och barnen kommer att ha rikligt med utevistelse varje dag.

JENSEN har i dagsläget 7 förskolor i Stockholm, Sollentuna och Uppsala med gott rykte och hög kvalitet. I vår senaste kvalitetsenkät svarade föräldrarna att hela 96% rekommenderar JENSEN förskola. Vi fick helhetsbetyget 4,64 på en 5-gradig skala och på frågan om de känner sig trygga hos oss fick vi betyget 4,63. Det är vi stolta över!

Planerad start är augusti 2017, under förutsättningar att tillstånd och ombyggnation blir klara i tid.

Välkommen att kontakta mig för mer information!

Linda_Alm

Med vänliga hälsningar,