Hyllie Gård

JENSEN förskola Hyllie Gård har öppnat! Vi är otroligt glada och stolta över att ha startat vår åttonde förskola på fina Hyllie Gård i Malmö.

Efter en lyckad uppstart i Herrgården ser vi nu fram emot att  i december öppna dörrarna till Annexet där vi tar emot nästa omgång barn. Vi har ett fåtal platser kvar. I mars öppnar vi de återstående avdelningarna i Stallet och tar redan nu emot köanmälningar till sista etappen. Välkommen med din köanmälan!

Hyllie Gard

JENSEN förskola Hyllie Gård har plats för 170 barn i åldrarna ett till fem år. Våra pedagoger arbetar för att ge ditt barn en trygg, rolig och utvecklande tid på förskolan och allt vävs samman av vårt utbildningskoncept Träning för verkligheten. Fantastiska Hyllie Gård har en unik yttre och inre miljö med närhet till naturen där barnen kommer att ha rikligt med utepedagogik varje dag.

På JENSEN tar vi förskolebarns rätt till utbildning på allvar. Vi arbetar med det lustfyllda lärandet genom undervisning och har särskilt fokus på svenska och matematik. Kunskaper, goda sociala färdigheter och tilltro till sin egen förmåga gör att barnen från JENSEN förskola bemöter sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Genom utepedagogik, fysisk aktivitet, mindfulness och bra kost vill vi ge varje barn grunden till en god hälsa.

JENSEN har i dagsläget 7 förskolor med i Stockholm, Sollentuna och Uppsala med gott rykte och hög kvalitet. I den senaste kvalitetsenkäten svarade 95% av föräldrarna att de rekommenderar JENSEN förskola till andra. Förskolorna fick helhetsbetyget 4,7 på en 5-gradig skala och på frågan om deras barn känner sig trygga hos JENSEN gavs betyget 4,6.

Välkommen att kontakta mig för att boka en personlig visning!

Susanne Rosén

Med vänliga hälsningar,