Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Silverdal

JENSEN förskola Silverdal kännetecknas av våra engagerade pedagoger, goda hälsosamma mat och dagliga kommunikation med föräldrar. Vi är ute varje dag oavsett väder!

Våra öppettider Köanmälan

JENSEN förskola Silverdal kännetecknas av våra engagerade pedagoger, goda hälsosamma mat och dagliga kommunikation med föräldrar. Vi är ute varje dag oavsett väder!

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer

Trygghet och självkänsla

Om förskolan

Vi på JENSEN förskola Silverdal består av fyra avdelningar och har plats för 60 barn. Vi är ute varje dag oavsett väder och låter barnen besöka olika utomhusmiljöer varje vecka. Läs mer

Teamet Silverdal

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team i Silverdal. Läs mer

Föräldrar

Välkommen på visning!

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! 

Kontakta rektor Therese Lilja
therese.lilja@jenseneducation.se
073 773 32 29

HÖGSTA BETYG TILL SILVERDAL

Vi är så stolta över det fina resultat som JENSEN förskola Silverdal fick i Sollentuna kommuns senaste enkätundersökning! Det glädjer oss att allt vårt hårda arbete och engagemang ger resultat - vår förskola presterar nämligen långt över genomsnittet i kommunen.

100% rekommenderar vår förskola tre år i rad
100% tycker att verksamheten är stimulerande för barnen och att medarbetarna är engagerade i barnens utveckling
100% anser även att barnen är trygga och trivs hos oss
100% anser att de får vara med och diskutera hur sitt barn stöds på bästa sätt
100% har förtroende för förskolans rektor
100% ser att vi använder digitala verktyg för att stimulera barnens lärande

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I SOLLENTUNA

JENSEN förskola Silverdal ligger fint uppe på en höjd i härliga Silverdal på Margreteborgsvägen 14 i kommundelen Helenelund i Sollentuna kommun. 

Förskolans lokaler är ljusa och fina och det finns gott om platser i närområdet att upptäcka tillsammans. Alldeles bakom förskolan ligger ett litet skogsområde som dagligen besöker och utforskar samt leker i. Vi promenerar till lekplatser och parker i närområdet såsom Silverdalsparken, Ted Gärdestads plats och Jenny Linds park. För att utforska naturen och dess årstidsväxlingar besöker vi ofta Tegelhagsskogens naturreservat som är Sollentunas minsta naturreservat och ligger lättillgängligt nära bostadsområden. Här finns både skog, stigar och stränder. Förskolan besöker även regelbundet olika museum, vi åker bland annat till Fjärilshuset, Skansen och Naturhistoriska riksmuseet. Vi har även förmånen att ha nära till Edsbergs Slott som är ett uppskattat utflyktsmål. Ibland kan vi även ta bussen på utflykter exempelvis till biblioteket i Sollentuna centrum eller Mulle Mecks lekpark som ligger i Järvastaden i Solna.
 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM