Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Kåbo, Uppsala

JENSEN förskola Kåbo är en väletablerad och trygg förskola som tränar barnen för verkligheten.  Vårt fokus är att skapa trygga, glada och självständiga barn - som med kunskap, goda sociala färdigheter och en tilltro till sin egen förmåga - möter sin omvärld med en känsla av att de kan, vill och vågar.

Våra öppettider Köanmälan

JENSEN förskola Kåbo är en väletablerad och trygg förskola som tränar barnen för verkligheten.  Vårt fokus är att skapa trygga, glada och självständiga barn - som med kunskap, goda sociala färdigheter och en tilltro till sin egen förmåga - möter sin omvärld med en känsla av att de kan, vill och vågar.

 

Hur är det att gå på JENSEN förskola?

Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer

Trygghet och självkänsla

Om förskolan

Vi på JENSEN förskola Kåbo har plats för 59 barn fördelat på fyra avdelningar - Älvan, Tomten, Draken och Trollet.  På nedre plan håller våra 1-3 åringar till (Älvan/Tomten) med 15 barn och tre pedagoger i varje grupp. Våra 4-5 åringar håller till på övervåningen (Draken/Trollet)  och består av 14 barn och två pedagoger per grupp. Läs mer

Uppsala team

Teamet

På JENSEN förskola Kåbo arbetar tio engagerade pedagoger fördelade på våra fyra avdelningar. Tillsammans skapar vi en trygg, lustfylld och lärorik vardag för barnen och strävar hela tiden mot att bli de bästa versionerna av oss själva. Läs mer

Föräldrar

Välkommen på visning!

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! 

Kontakta rektor Staffan Lagerqvist
staffan.lagerqvist@jenseneducation.se 
0737 73 31 02

 

Ny förskola i uppsala

Hösten 2023 öppnar JENSEN ännu en förskola i Uppsala, Gunsta. Med naturen inpå knuten blir detta en trygg och kreativ miljö, idealisk för barnens utveckling och lärande. Ställ ditt barn i kö redan idag. 

Läs mer

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I UPPSALA

JENSEN förskola Uppsala är centralt belägen nära Akademiska sjukhuset på Döbelnsgatan 2 i Uppsala. 

Förskolans lokaler är ljusa och fina och det finns gott om platser i närområdet att upptäcka tillsammans. Vi promenerar till lekplatser och parker i närområdet såsom Batteriparken, Pelle Svanslös lekpark, Stadsparken nära Fyrisån och Svandammen. För att utforska naturen och dess årstidsväxlingar tar vi oss ofta till närliggande stadsskogen. Förskolan besöker även regelbundet olika museum, vi åker bland annat till Bror Hjorts Hus, Gamla Uppsala museum och Evolutionsmuseet. Vi har även förmånen att ha nära till Slottet, Botaniska trädgården, Tropiska växthuset och Sten Sture monument. Ibland kan vi även ta bussen på längre utflykter exempelvis till Gottsunda biblioteket eller Stadsbiblioteket. Andra populära utflyktsmål är Flogstaparken, Skivlingparken och Piratparken i Storvreta.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM