Hoppa till huvudinnehåll

JENSEN förskola Uppsala

JENSEN förskola Uppsala kännetecknas av vår goda hälsosamma mat och dagliga kommunikation med föräldrar. Vi är ute varje dag oavsett väder och låter barnen besöka olika utomhusmiljöer varje vecka. 

Våra öppettider Köanmälan

JENSEN förskola Uppsala kännetecknas av vår goda hälsosamma mat och dagliga kommunikation med föräldrar. Vi är ute varje dag oavsett väder och låter barnen besöka olika utomhusmiljöer varje vecka. 

 

ATT GÅ PÅ JENSEN FÖRSKOLA

Hur är det att gå på JENSEN förskola? Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer

_19A9656_.jpg

Om förskolan

Vi har plats för 59 barn och består av tre avdelningar. Vi är ute varje dag oavsett väder och låter barnen besöka olika utomhusmiljöer varje vecka. Läs mer

Uppsala.JPG

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team i Uppsala. Läs mer

Trygghet och trivsel.jpg

Välkommen på visning!

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! Klicka här för att komma till anmälan

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

Förskolan med hög kvalitet

JENSEN har gedigen erfarenhet av att bedriva förskola och vi är stolta över att ha både nöjda barn, föräldrar och medarbetare i våra verksamheter. I vår senaste kvalitetsenkät svarade 97% av våra ca 700 familjer att de rekommenderar JENSEN förskola och hela 98% säger att de trivs på sin förskola. Vi är ett dedikerat team som jobbar hårt för att erbjuda en förskola utöver det vanliga. 

Fyra gånger per år får våra föräldrar besvara enkäter som syftar till att mäta kvaliteten på våra förskolor. Det är väldigt värdefullt för oss eftersom det ligger till grund för vårt utvecklings- och kvalitetsarbete. Vi väljer våra pedagoger med omsorg. Alla våra medarbetare genomgår en omfattande rekryteringsprocess och får löpande fortbildning genom vår interna utbildningsverksamhet JENSEN academy.

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I UPPSALA

JENSEN förskola Uppsala är centralt belägen nära Akademiska sjukhuset på Döbelnsgatan 2 i Uppsala. 

Förskolans lokaler är ljusa och fina och det finns gott om platser i närområdet att upptäcka tillsammans. Vi promenerar till lekplatser och parker i närområdet såsom Batteriparken, Pelle Svanslös lekpark, Stadsparken nära Fyrisån och Svandammen. För att utforska naturen och dess årstidsväxlingar tar vi oss ofta till närliggande stadsskogen. Förskolan besöker även regelbundet olika museum, vi åker bland annat till Bror Hjorts Hus, Gamla Uppsala museum och Evolutionsmuseet. Vi har även förmånen att ha nära till Slottet, Botaniska trädgården, Tropiska växthuset och Sten Sture monument. Ibland kan vi även ta bussen på längre utflykter exempelvis till Gottsunda biblioteket eller Stadsbiblioteket. Andra populära utflyktsmål är Flogstaparken, Skivlingparken och Piratparken i Storvreta.

 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt familjeföretag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

Lediga jobb