I augusti 2019 öppnade JENSEN förskola Tillberga i Västerås i nyrenoverade, anrika lokalerna som en gång var Sörby skola. Vår fristående förskolas strävan är att skapa de bästa förutsättningar för barnen att växa och utvecklas som starka individer. Hos oss erbjuds varje barn daglig utevistelse med många lustfyllda aktiviteter och utflykter.  

Fristående förskola i unik byggnad

Vi erbjuder plats för 55 barn fördelat på tre avdelningar vilket ger oss möjlighet att skapa en förskola med varm, personlig känsla. Vi har äran att få tillbringa våra dagar i den historiska byggnad som en gång var Sörby skola, där vi tillsammans med barnen lär i samspel med varandra.

Personlig utveckling i trygg miljö

På JENSEN jobbar vi aktivt för att varje barn ska utveckla sin självkänsla då vi är övertygade om att en stark självkänsla ligger till grund för att våga anta nya utmaningar och utvecklas på bästa sätt. Genom att fokusera på både undervisning, omsorg, trygghet och trivsel skapar vi en förskola där ditt barn ska bli utmanad, stimulerad och få ständiga möjligheter att ta nästa kliv i sitt lärande.

Fokus på hälsa och utomhusvistelse

Vår hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv; kost, rörelse och återhämtning. Vi på JENSEN förskola Tillberga vill ge barnen de bästa förutsättningarna för en god hälsa genom att ha roligt när vi rör på oss. Vi genomför heldagsutflykter med barnen och lärandet sker såväl utomhus som inomhus

Följ oss i våra sociala kanaler

Ni hittar oss även på Instagram och Facebook där ni kan följa vårt arbete och vår händelserika vardag på förskolan.

 


 

Interiör JENSEN förskola Tillberga

 

Vill du komma och besöka oss? Välkomna att anmäla er på visning här på hemsidan eller kontakta mig!

Sofia Carlen

Sofia Carlén
Rektor Tillberga
sofia.carlen@jenseneducation.se
0737 73 31 56


Öppettider
Förskolans öppettider är kl. 06.00-17.15


Läs mer om frågor och svar på Västerås Stads hemsida:

Till frågor & svar