Välkommen till JENSEN förskola Tillberga!

Augusti 2019 startar vi en ny förskola i Tillberga, Västerås! Vi har idag 8 förskolor runt om i landet och är glada över att Tillberga blir vår nionde.

Tillberga exteriör

Rektor Sofia öppnar med spänning dörrarna till de nyrenoverade lokalerna.

Interiör Tillberga

Det anrika huset som en gång var Sörby skola har stått tomt i några år, men i augusti är det dags att än en gång fylla huset med liv och rörelse. Skolbyggnaden har nu renoverats för att kunna ta emot 50 förskolebarn fördelat på 3-4 grupper.

Barnens bildningsresa börjar hos oss, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer. Vår ambition är att ditt barn ska få de absolut bästa förutsättningarna att växa, utvecklas och lära sig massor av nya saker.

Regler kring förskola skiljer sig mellan olika kommuner. Nedan kan du hitta svar på de vanligaste frågorna om hur det fungerar i Västerås Stad.

Västerås Stad

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig!

Sofia Carlen

Sofia Carlén