Om JENSEN förskola Snättringe

I augusti 2022 startade JENSEN förskola i en helt nybyggd fastighet i Stuvsta-Snättringe i Huddinge kommun. Förskolan kommer ha en egen stor och härlig gård och i området ligger även parker och lekparker.

FRISTÅENDE FÖRSKOLA MED NÄRHET TILL NATUREN

Förskolan rymmer ca 140 barn fördelat på 8 avdelningar. Närhet till till skog, sjö och busshållplats ger oss goda förutsättningar att kunna erbjuda barnen många spännande äventyr. I samma hus kommer det att finnas ett äldreboende och vi planerar för ett samarbete som kan skapa glädje och livskvalitet för både unga som gamla.

Maten kommer att tillagas i husets gemensamma kök, vilket skapar de bästa förutsättningarna till att ge barnen en hälsosam och varierad kost.

JENSEN förskola Snättringe

TRÄNING FÖR VERKLIGHETEN

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet. Bildning, goda sociala färdigheter och tilltro till sin egen förmåga gör att barnen från JENSEN förskola bemöter sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Det innebär även att vi prioriterar de områden som lägger grunden för ditt barns långsiktiga lärande och utveckling samt har fokus på den medvetna och lustfyllda undervisningen.

Följ oss i våra sociala kanaler

Följ JENSEN förskola på Instagram och Facebook

 


Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Avatar-bigger

Biträdande rektor
Emilia Gladh
emilia.gladh@jenseneducation.se
0736 40 06 39

 

FÖRSKOLANS ÖPPETTIDER

Förskolan följer kommunens riktlinjer kring öppethållande: förskolan har öppet helgfria måndagar-fredagar, klockan 06.30-18.00. På jul-, nyårs- och midsommarafton är förskolorna stängda.