Om förskolan i Nedersta

I januari 2021 planerar vi starta JENSEN förskola Nedersta i det nybyggda området i Nedersta i Västerhaninge, Haninge kommun. Förskolan har varit mycket efterlängtad och därför är vi extra glada att kunna öppna i början på 2021. Förskolan kommer att erbjuda plats för ca 115 barn fördelat på 6-7 avdelningar i åldrarna 1-5 år.

FRISTÅENDE FÖRSKOLA MED NATURNÄRA LÄGE

JENSEN förskola Nedersta kommer att ha en egen härlig gård med stor naturtomt i anslutning till skogen som innebär idealiska möjligheter för daglig utevistelser och spännande utflykter.

FOKUS PÅ HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Vår hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv med kost, rörelse och återhämtning. Vårt mål är att  ge barnen de bästa förutsättningarna för en god hälsa genom att ha roligt när vi rör på oss. På JENSEN förskola genomför vi heldagsutflykter med barnen och lärandet sker såväl utomhus som inomhus. Med eget tillagningskök skapar vi de bästa förutsättningarna till att ge barnen en hälsosam och varierad kost.

Skiss JENSEN förskola Nedersta

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig!

Karolina Zervos

Karolina Zervos