Om JENSEN förskola Landvetters Backa

I augusti 2022 startade JENSEN förskola i helt nybyggd fastighet i Södra Landvetter, Härryda kommun. Det blir den första förskolan som JENSEN startar i västra Sverige.

FRISTÅENDE FÖRSKOLA MED FOKUS PÅ HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Förskolan kommer att rymma ca 110 barn fördelat på 6 avdelningar, som byggs och förvaltas av Turako fastigheter. Den nya förskolan i Härryda kommun uppförs i trä och miljöcertifieras enligt Svanen. Förskolan kommer att ha en egen härlig gård med stor del naturtomt. Med eget tillagningskök skapar vi de bästa förutsättningarna till att ge barnen en hälsosam och varierad kost.

TRÄNING FÖR VERKLIGHETEN

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet. Bildning, goda sociala färdigheter och tilltro till sin egen förmåga gör att barnen från JENSEN förskola bemöter sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Det innebär även att vi prioriterar de områden som lägger grunden för ditt barns långsiktiga lärande och utveckling samt har fokus på den medvetna och lustfyllda undervisningen.

Följ oss i våra sociala kanaler

Följ JENSEN förskola på Instagram och Facebook

 


Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss!

LinnJansdotter

Rektor
Linn Jansdotter
linn.jansdotter@jenseneducation.se
073 773 32 16