Om förskolan på Kungsholmen

I augusti 2020 startade vi JENSEN förskola Kungsholmen på Alströmergatan 45B i fantastiska lokaler från 1900-talet som vi varsamt renoverat så att de anpassas till vår verksamhet. Förskolan erbjuder plats för ca 50 barn, fördelat på tre avdelningar i åldrarna 1-5 år. 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I CENTRALA STOCKHOLM

I anslutning till förskolan har vi en egen gård skyddad från trafik och buller. Det centrala läget ger oss stora möjligheter till daglig utevistelser i närliggande parker och andra spännande utflykter både till fots eller med buss.

FÖRSKOLAN MED NÖJDA BARN OCH FÖRÄLDRAR

JENSEN har gedigen erfarenhet av att bedriva förskola och vi är stolta över att ha både nöjda barn, föräldrar och medarbetare i våra verksamheter. I vår senaste kvalitetsenkät svarade 93% av våra ca 700 familjer att de rekommenderar JENSEN förskola. Vi är ett dedikerat team som jobbar hårt för att erbjuda en förskola utöver det vanliga. 

BILDNINGSRESAN BÖRJAR HOS OSS

Hos oss börjar bildningsresan och vår ambition är att ditt barn ska få de absolut bästa förutsättningarna att växa, utvecklas och lära sig massor. Genom att fokusera både på undervisning, omsorg, trygghet och trivsel skapar vi en förskola där ditt barn ska bli utmanad, stimulerad och få ständiga möjligheter att ta nästa kliv i sitt livslånga lärande. 

FOKUS PÅ HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Vår hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv; kost, rörelse och återhämtning. Vi vill ge barnen de bästa förutsättningarna för en god hälsa genom att ha roligt när vi rör på oss. Genom enkla övningar i mindfulness och mental träning lär sig barnen att vara medvetna om sin tillvaro och att rikta sin uppmärksamhet. Vi genomför heldagsutflykter med barnen och lärandet sker såväl utomhus som inomhus. 

Följ oss i våra sociala kanaler

Om du vill hänga med oss i vår vardag på förskolan, följ oss på Instagram och Facebook där vi delar med oss av våra händelserika och spännande dagar. 

 


 

Fasadbild JF Kungsholmen

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!

Linda Sander

Rektor
Linda Sander
linda.sander@jenseneducation.se
0736-40 64 67

 


Förskolans öppettider
Förskolan följer stadens riktlinjer kring öppethållande:
"Förskola ska kunna tillhandahållas alla helgfria dagar förutom julafton, nyårsafton och midsommarafton inom ramtiden kl. 06.30-18.30."