Om förskolan i Kristineberg

JENSEN förskola Kristineberg har funnits sedan 2012 och ligger på nordvästra Kungsholmen i Stockholm. Vi är en fristående förskola som erbjuder en väletablerad och trygg verksamhet, där grundstrukturen sitter sedan länge. Fullt fokus kan därmed läggas på barnen - precis som det ska vara!

PERSONLIG OCH TRYGG FRISTÅENDE FÖRSKOLA

På vår förskola har vi plats för totalt 47 barn, fördelade på tre team (avdelningar). Vi har två team med yngre barn, det vill säga 1-3 år, samt ett team för de barn som hunnit bli 3-5 år. Förskolans lokaler är uppdelade i två plan; ett team håller till på det nedre planet och två på det övre. Att vara en liten fristående förskola möjliggör ett tätt samarbete samtliga team emellan, där alla - både barn och vuxna - verkligen känner varandra. Detta bidrar till stor trygghet för både barn, föräldrar och pedagoger, samtidigt som det skapar en flexibilitet kring organisation och arbetssätt. Detta ger oss långa fördelar i arbetet med att utforma den allra bästa verksamheten för varje barn.

STIMULERANDE AKTIVITETER

Vi på JENSEN förskola Kristineberg börjar alltid dagen utomhus vid förskolan; därefter ger vi oss iväg på äventyr lite längre bort. Vi har nära till natur och parker som vi använder oss av flitigt. Vi går bland annat till “vår” skogsglänta nere vid vattnet, besöker Kristinebergsparken och dess fotbollsplan samt tar tunnelbanan med de äldre barnen till Judarnskogen i Åkeshov. Att ha nära till stadens puls möjliggör också besök på både teater och museum, vilket vi självklart utnyttjar.

Följ oss i våra sociala kanaler

Om du vill hänga med oss i vår vardag på förskolan, följ oss på Instagram och Facebook där vi delar med oss av våra händelserika och spännande dagar. 

 


JENSEN förskola Kristineberg
JENSEN förskola Kristineberg
JENSEN förskola Kristineberg
Linda Sander

Rektor
Linda Sander
linda.sander@jenseneducation.se
0736-40 64 67


 

 


Förskolans öppettider
Förskolan följer stadens riktlinjer kring öppethållande:
"Förskola ska kunna tillhandahållas alla helgfria dagar förutom julafton, nyårsafton och midsommarafton inom ramtiden kl. 06.30-18.30."