Teamet på Kvarnsjön

Grunden för framtida lärande läggs de första åren i ett barns liv och varje barn som kommer till oss ska mötas av pedagoger som alla har ett gemensamt mål: att ditt barn ska känna sig tryggt och få chansen att utvecklas till bästa jag!

Hos oss på JENSEN förskola Kvarnsjön är vi ett gäng drivna, engagerade pedagoger som med hjälp av trygghet och nyfikenhet ger barnen en varierad, rolig och lärorik dag på förskolan. Vi är fördelade i åtta team, men ser oss själva som ett stort arbetslag och har storsamling tillsammans varje vecka. Vi har olika bakgrunder, både gällande tidigare erfarenheter, intressen och utbildningar och sitter tillsammans på massor av kunskaper som vi delger både varandra och barnen.

Teamet på JENSEN förskola Kvarnsjön