Om förskolan i Vigelsjö

I augusti 2022 planerar vi starta JENSEN förskola Vigelsjö som ligger i nordvästra Norrtälje, Stockholms län. Förskolan kommer att erbjuda plats för ca 120 barn fördelat på 7 avdelningar i åldrarna 1-5 år.

FRISTÅENDE FÖRSKOLA MED NATURNÄRA LÄGE

Förskolan kommer att ha en egen, stor och härlig gård. Från förskolan är det nära till till skog och sjö. Med eget tillagningskök skapar vi de bästa förutsättningarna till att ge barnen en hälsosam och varierad kost.

Intill förskolan finns skogsmark med pulkabacke för aktiviteter under kalla dagar. Lommarbadet är en kort promenad bort för bad och lek. Angränsande i norr finns en lekplats som kopplas samman med den nya förskolegården.

FOKUS PÅ HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Vår hälsoprofil innebär att vi ser till barnets hälsa utifrån ett helhetsperspektiv med kost, rörelse och återhämtning. Vårt mål är att  ge barnen de bästa förutsättningarna för en god hälsa genom att ha roligt när vi rör på oss. På JENSEN förskola genomför vi heldagsutflykter med barnen och lärandet sker såväl utomhus som inomhus. Med eget tillagningskök skapar vi de bästa förutsättningarna till att ge barnen en hälsosam och varierad kost.

Fasad Vigelsjö
Entre Vigelsjö

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta mig!

Karolina Zervos

Karolina Zervos