Bilingual Teams

Is your child bilingual or do you want them to be? As an addition to our traditional JENSEN teaching, we will be able to offer children in Saltsjö-Boo two teams with a bilingual focus.

There will be one bilingual team for younger children as well as a bilingual team for older children. Both English and Swedish will be spoken on a daily basis with native speaking English and Swedish teachers.

For more information about how to apply or the teaching method we will use please contact principal Thomas Nilsson.

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@jenseneducation.se

Vill du ge ditt barn två språk från start? Utöver vår klassiska JENSEN verksamhet kommer vi i Saltsjö-Boo även kunna erbjuda en tvåspråkig inriktning på två av våra avdelningar. Det kommer att finnas en tvåspråkig avdelning för yngre barn samt en för äldre barn. Både svenska och engelska kommer att användas i den dagliga verksamheten och det kommer finnas pedagoger som pratar flytande svenska och flytande engelska.