Hoppa till huvudinnehåll
JENSEN förskola

Saltsjö-Boo

JENSEN planerar för start av en ny förskola i Saltsjö-Boo i oktober 2019!

Om förskolan Köanmälan


Läs mer

Om förskolan

Med två egna gårdar och närhet till naturen, bara ett stenkast ifrån Orminge centrum kommer vi att erbjuda en förskola med 6 avdelningar i ljusa fina lokaler.

Välkommen på visning

Varmt välkommen att boka en personlig visning hos oss! Klicka här för att komma till anmälan

Kontakt

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring förskolan i allmänhet eller specifikt om oss på JENSEN. Du hittar vår adress och kontaktuppgifter här. 

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6 förskolan

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

95% JENSEN förskola

Hela 95% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag.

jobba med oss