Hoppa till huvudinnehåll
JENSEN förskola

Saltsjö-Boo

Den 1 januari 2020 öppnar JENSEN förskola Saltsjö-Boo i Nacka. Välkommen!

Om förskolan Köanmälan


Välkommen på öppen förskola!

Innan vi startar upp i januari vill vi erbjuda en öppen förskola för dig som har barn mellan 0-6 år. Öppna förskolan är kostnadsfri och du behöver inte anmäla dig i förväg.

Ni får möjlighet att lära känna andra barn och utveckla barnens språk genom lek och sång!

Öppettider:
tisdagar & fredagar kl 9.00 – 12.00 (sångstund kl 10.00)

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss!


Under öppna förskolan är det du som vårdnadshavare som ansvarar för ditt barn. 

Läs mer

Om förskolan

Med två egna gårdar och närhet till naturen, bara ett stenkast ifrån Orminge centrum kommer vi att erbjuda en förskola med 6 avdelningar i ljusa fina lokaler.

Välkommen på visning

Välkomna på visning där ni får möjlighet att träffa vår rektor och se våra fantastiska, nyrenoverade lokaler. Vi ser fram emot att träffa er! Klicka här för att komma till anmälan

Kontakt

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring förskolan i allmänhet eller specifikt om oss på JENSEN. Du hittar vår adress och kontaktuppgifter här. 

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

4,6 förskolan

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

95% JENSEN förskola

Hela 95% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt företag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag.

jobba med oss