Hoppa till huvudinnehåll

Danvikstull

JENSEN förskola Danvikstull

JENSEN förskola Danvikstull slog upp portarna 2010. Vi är således en mycket väletablerad förskola som under dessa år utvecklat en stabil verksamhet med tydliga rutiner och en trygg grundverksamhet.

Våra öppettider

JENSEN förskola Danvikstull slog upp portarna 2010. Vi är således en mycket väletablerad förskola som under dessa år utvecklat en stabil verksamhet med tydliga rutiner och en trygg grundverksamhet.

 

ATT GÅ PÅ JENSEN FÖRSKOLA

Hur är det att gå på JENSEN förskola? Följ med våra barn och pedagoger i vardagen och se hur vi fokuserar på utbildning och hälsa inom förskolan. Hos oss hör lek och undervisning ihop!

 

Se filmen

Läs mer om förskolan i Danvikstull

Blogg.jpg

Om förskolan

På vår förskola har vi plats för totalt 80 barn, fördelade på fem avdelningar. Vi börjar alltid dagen utomhus vid förskolan; därefter ger vi oss iväg på äventyr lite längre bort. Läs mer

danvikstull_ht2021_1000_670px.jpg

Teamet

Här kan du läsa mer om vårt fantastiska team i Danvikstull. Läs mer

Våra öppettider

Här hittar du information om våra öppettider.

Se öppettider

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

Förskolan med hög kvalitet

JENSEN har gedigen erfarenhet av att bedriva förskola och vi är stolta över att ha både nöjda barn, föräldrar och medarbetare i våra verksamheter. I vår senaste kvalitetsenkät svarade 97% av våra ca 700 familjer att de rekommenderar JENSEN förskola och hela 98% säger att de trivs på sin förskola. Vi är ett dedikerat team som jobbar hårt för att erbjuda en förskola utöver det vanliga. 

Fyra gånger per år får våra föräldrar besvara enkäter som syftar till att mäta kvaliteten på våra förskolor. Det är väldigt värdefullt för oss eftersom det ligger till grund för vårt utvecklings- och kvalitetsarbete. Vi väljer våra pedagoger med omsorg. Alla våra medarbetare genomgår en omfattande rekryteringsprocess och får löpande fortbildning genom vår interna utbildningsverksamhet JENSEN academy.

4,6

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,6 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer

 

FRISTÅENDE FÖRSKOLA I DANVIKSTULL

JENSEN förskola Danvikstull är en fristående förskola som bedriver sin verksamhet i ljusa och fina lokaler på Alsnögatan 7 på Södermalm som är en central stadsdel i Stockholms innerstad. 

Det finns gott om platser i förskolans närområdet att upptäcka tillsammans. Vi promenerar till lekplatser och parker i närområdet såsom Anders Franzéns park, Vitabergsparken, Stora Blecktornsparken och Barnängsparken. För att utforska naturen och dess årstidsväxlingar tar vi oss med buss till naturreservaten vid Hellasgården, Nyckelviken och Sickla sjö. Förskolan besöker även regelbundet olika museum, vi åker ofta till Naturhistoriska riksmuseet, Tekniska museet och Polismuseet. Vi har även förmånen att vara en kort buss- eller båtresa från såväl Luma bibliotek som Dieselverkstaden som erbjuder både bibliotek och konstutställningar. 

 

Karriär på JENSEN

Har du höga ambitioner och ett starkt engagemang för människors utveckling? Bli en del av ett innovativt familjeföretag som arbetar mot att vara Sveriges bästa utbildningsföretag. 

Lediga jobb