Hoppa till huvudinnehåll
JENSEN förskola

Boo

I januari 2020 öppnade JENSEN förskola Boo i Nacka.

NYHET! Under vårterminen erbjuder vi öppen förskola för er som har barn mellan 0-6 år. Den är kostnadsfri och ni behöver inte anmäla er i förväg. Varmt välkomna på fredagar kl 09.00-11.00 med en gemensam sångstund kl 10.00!

Boka personlig visning Köanmälan


Läs mer om JENSEN förskola Boo

Om förskolan

Med två egna gårdar och närhet till naturen, bara ett stenkast ifrån Orminge centrum kommer vi att erbjuda en förskola med 6 avdelningar i ljusa fina lokaler.

Välkommen på visning

Välkomna på visning där ni får möjlighet att träffa vår rektor och se våra fantastiska, nyrenoverade lokaler. Vi ser fram emot att träffa er! Klicka här för att komma till anmälan

Kontakt

Välkommen att kontakta oss om du har frågor kring förskolan i allmänhet eller specifikt om oss på JENSEN. Du hittar vår adress och kontaktuppgifter här. 

Is your child bilingual?

As an addition to our traditional JENSEN teaching, we will be able to offer children in Boo two teams with a bilingual focus.

Learn more

Book a personal tour

Träning för verkligheten

JENSENs utbildningskoncept “Träning för verkligheten” genomsyrar verksamheten på alla våra förskolor och innebär att vi förbereder barnen för nästa steg i livet.

Läs mer

Förskolan med hög kvalitet

JENSEN har gedigen erfarenhet av att bedriva förskola och vi är stolta över att ha både nöjda barn, föräldrar och medarbetare i våra verksamheter. I vår senaste kvalitetsenkät svarade 97% av våra ca 700 familjer att de rekommenderar JENSEN förskola och hela 98% säger att de trivs på sin förskola. Vi är ett dedikerat team som jobbar hårt för att erbjuda en förskola utöver det vanliga. 

Fyra gånger per år får våra föräldrar besvara enkäter som syftar till att mäta kvaliteten på våra förskolor. Det är väldigt värdefullt för oss eftersom det ligger till grund för vårt utvecklings- och kvalitetsarbete. Vi väljer våra pedagoger med omsorg. Alla våra medarbetare genomgår en omfattande rekryteringsprocess och får löpande fortbildning genom vår interna utbildningsverksamhet JENSEN academy.

4,7 förskolan

I vår senaste kvalitetsenkät frågade vi föräldrar hur nöjda de är med kvaliteten på JENSEN förskola, hur trygga de känner sig med oss och hur de anser att vårt bemötande är. Vi fick helhetsbetyget 4,7 av 5. Det är vi riktigt stolta över!

Läs mer

97% JENSEN förskola

Hela 97% av alla föräldrar till barn på JENSEN förskola skulle rekommendera oss till familj och vänner. Vi är otroligt glada över detta fina intyg på att vi gör ett bra jobb!

Läs mer